Bespoken v roce 2021

Bespoken v roce 2021

Ikona kalendáře 18. 1. 2021

Tento rok pro Vás chystáme mnoho novinek. A o co konkrétně půjde?

Nové látky

Mimo nových barevných trendů (o kterých jsme psali minule) se můžete také těšit na ještě kvalitnější látky. Jako hlavního dodavatele pro tento rok jsme vybrali tureckou společnost Söktaş, kterou považujeme za jednoho z nejinovativnějších hráčů v oboru. Mimo extrémně jemné dlouhovlákné bavlny Meander 71 se můžete těšit na nové non-iron látky zpracované bez použití kapky chemie, hypoalergenní látky s organické bavlny a další inovativní speciality z tamní dílny. Díky tomuto kroku se podstatná část výroby našich košil bude odehrávat prakticky na jednom místě (od vypěstování bavlny po přišití posledního knoflíku). A tak to máme rádi. 

Expertní konfigurace

Nově si již brzy budete moci v expertních filtrech nastavit např. tvrdost a způsob ušití límce, ležérní vynechání límcového knoflíku pro neformální košile, nastavení délky manžet, nebo vybírat z více možností umístění monogramu. 

Zadávání měr

Současně plánujeme představit nový a přehlednější způsob zadání měr a nabídnout způsob zadání měr pro ty z vás, kteří nemají po ruce metr. 

Je tedy na co se těšit!

Krásný rok 2021 přeje

Neradi čtěte? Pojďte si radši navrhnout košili.

Pánský konfigurátor Dámský konfigurátor